Over Duurzame Dingetjes

Duurzame Dingetjes is een uit de hand gegroeide hobby van Laura van den Boogaard. Het maken van de broodzakken en gezichtspads gebeurt nog op bescheiden schaal. Vandaar dat er gemaakt wordt op bestelling. De volgende stap is in beeld: opschalen en lokaal produceren op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Ik ben Laura van Duurzame Dingetjes

Iets over Laura

Waarom ik hiermee bezig ben? Als tiener (geboren 1962) maakte ik me al druk om de natuur en discussieerde met mijn vader over energieverspilling en milieuvervuiling. Ik doe ook nu nog mijn best om bewust te leven (met liefde voor de natuur). Een heilig boontje ben ik zeker niet. Want ik houd ook van genieten, van plezier maken, van reizen (tegenwoordig nauwelijks met het vliegtuig, dat dan weer wel). Mijn interesses zijn talloos en dat komt ook tot uiting in de dingen die ik doe. Ik ben als twintiger opgeleid in ’textiel’ aan de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming. Het maken van zo’n slimme broodzak met mooi materiaal, de gezichtspads of het sympathieke Corona mondkapje sluit hier helemaal op aan.